Acces la:

Conținut principal:

Rafturi pentru muzee și Raf

Muzeu / galerie

FOREG® Museum – arta şi cultura sunt bine păstrate.

Bunuri culturale de valoare, stocuri de porturi istorice precum şi colecții, care merg mult înapoi în istorie, au nevoie de casă sigură. Sistemele de rafturi FOREG® îşi aduc aici o contribuție importantă. Arhivarea pe termen lung este o investiție importantă în știință și cercetare. Este bine de știut, că și rafturile pentru muzee au o durată de viață foarte lungă.

Legătură la videoclipul de pe YouTube:
Săriți peste videoclipul inclus

pentru o experiență online fără întreruperi a conținutului nostru multimedia, cum ar fi YouTube, vă rugăm să acceptați cookieurile necesare („Medii externe”). Puteți găsi informații detaliate despre aceste cookieuri în Politica de protecție a datelor cu caracter personal.

Salt înainte de videoclipul inclus
Rafturi mobile

Pentru mai mult spațiu în depozit - rafturi mobile

Acolo unde spaţiile disponibile sunt limitate, este necesară flexibilitate. Folosind construcţiile de rafturi de la Forster, fiecare zonă din muzeu poate fi folosită în mod optim. Cu toată individualitatea, rafturile mobile FOREG® conving însă înainte de toate printr-o virtute, care este comună tuturor: mersul impresionant de uşor şi lipsit de vibrații.

Accesorii inteligente pentru depozite în funcţiune.

Riscul deteriorărilor mecanice, pagubelor climatice, murdăririlor și altora asemenea este omniprezent în depozitul muzeului. Cu componente flexibile de sistem de la Forster, acest risc poate fi redus eficient şi totodată poate fi crescut semnificativ confortul de deservire.

  • Poliţe ajustabile pe înălțime
  • Sertare
  • Uși
Accesorii raft
Sistemul de arhivare pe orizontală FOREG

Formate mari şi foarte mari păstrate în condiții de siguranță.

Compartimentul plat FOREG® este utilizat pentru păstrarea plată a obiectelor care trebuie depozitate, cum ar fi steaguri, covoare și tipuri diferite de materiale textile. De asemenea, desene și hărți pot fi păstrate astfel profesional și cu grijă. Compartimentul plat este adecvat ideal pentru a depozita formate mari şi foarte mari. Pentru a asigura o protecție eficientă împotriva prafului, dulapul poate fi echipat cu un stor din pânză.

Pereţi pentru tablouri - o mai bună stabilitate și utilizare a spațiului.

La realizarea arhivelor pentru picturi, condițiile constructive definesc spaţiul disponibil, în cadrul căruia vom încerca să satisfacem cât mai bine cerințele individuale. Felul şi volumul arhivării picturilor determină execuţia. Un confort ridicat al utilizatorului este garantat în toate cazurile.

  • Panouri culisante pentru tablouri
  • Panouri mobile pentru tablouri
  • Panouri stationare pentru tablouri
Panouri culisante pentru tablouri

Referenzen Forster-Gruppe

Referințe

Salt la finalul desfășurătorului de referințe
Salt la începutul desfășurătorului de referințe

Detalii tehnice

Asigurarea calităţii:

  • Producţie conform indicelui RAL (RAL-RG614/1, RAL-RG614/4)
  • Indice GS (Siguranţă certificată)
  • ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ONR 192500
  • SR EN 1090-1: 2012 - Execuţia structurilor de oţel şi structurilor de aluminiu

Contact

înapoi la începutul paginii