Acces la:

Conținut principal:

Dotări pentru shop

Dotări pentru shop

Stimularea vânzării pusă în aplicare în mod funcțional.

Rafturile marchează în multe locuri structura spaţiilor interioare. Realizarea unei atmosfere armonioase este de aceea baza de plecare pentru planificarea noastră. Varietatea materialelor și coloristicii creează noi posibilități de design pentru panourile părţilor laterale. Acestea sunt disponibile ca variante din metal, sticlă sau lemn.

Rafturi pentru shop
Rafturi mobile

Motive individuale pe raftul dumneavoastră.

Motive individuale sau fotografii prin metode digitale de imprimare sunt de asemenea posibile. Astfel pot fi transmise cu scop precis mesaje de publicitate la POS („Point of Sale“) - rezistente la lumină și durabile în același timp. În afară de asta, versiunea mobilă a sistemului de rafturi economiseşte loc tocmai acolo, unde el este necesar în modul cel mai stringent - la POS. Spaţiul de depozitare devine o componentă a afacerii și costurile de depozitare se micşorează.

Rafturi mobile ca echipament pentru shop

Versiunea mobilă a raftului cadru FOREG®2000 îndeplineşte cerințele multiple ale unui sistem de depozitare eficient. Spre deosebire de rafturile verticale este deschis întotdeauna numai accesul de deservire necesar atunci. Astfel ia naştere un spaţiu de depozitare mai mult decât dublu! 

Tipuri de acţionări:

  • împingere cu mâna
  • turnichet
  • acționare electrică
Rafturi mobile ca echipament pentru shop

Detalii tehnice

Asigurarea calităţii:

  • Producţie conform indicelui RAL (RAL-RG614/1, RAL-RG614/4)
  • Indice GS (Siguranţă certificată)
  • ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ONR 192500
  • SR EN 1090-1: 2012 - Execuţia structurilor de oţel şi structurilor de aluminiu

Contact

înapoi la începutul paginii