Acces la:

Conținut principal:

2Fold

2Fold®

2Fold® - Protecţia împotriva zgomotului întâlnește designul

Un nou design pentru pereţi de protecţie împotriva zgomotului de-a lungul străzilor a fost proiectat de biroul de arhitectură raum-werk-stadt și a fost asimilat de către Forster în programul de produse. Peretele de protecţie împotriva zgomotului variază ca dimensiune și design şi asigură astfel un efect special, care nu lasă să apară monotonia în timpul călătoriei cu maşina.

nou design, bariere fonice
Bariere acustice fonice

Aspect

Designul este peretele în sine. El își atinge efectul prin propria formă. Printr-o schimbare dozată a peretelui de protecţie împotriva zgomotului, atenția conducătorilor auto este întreținută și este prevenită monotonia şi pericolul  de a adormi, legat de aceasta.

Construcţia

Stâlpi din oțel, care la înălțimi diferite sunt îndoiţi de două ori, constituie sistemul de bază. Din aceşti stâlpi de sistem, care pot fi montaţi rotiţi în jurul axei lor longitudinale respectiv transversale, iau naştere o multitudine de posibilităţi de combinare pentru câmpurile care se află între ele.

Elementele de protecție împotriva zgomotului cu cele trei forme - pătrat, triunghi și paralelogram - completează aceste câmpuri.

Construcţia 2Fold
2Fold bariere fonice

Culori

Culorile elementelor trebuie să sprijine efectul peretelui și să se pună de acord cu mediul înconjurător. Cu ajutorul elementelor de protecție împotriva zgomotului, din aluminiu, această alegere corespunzătoare de culori este posibilă și se poate pune de acord cu culorile existente ale mediului înconjurător. Datorită peretelui de protecţie împotriva zgomotului cu stâlpi îndoiţi și căderii diferite a luminii care rezultă din asta iau naştere nuanțe de culori interesante. Acest lucru ar trebui să sprijine efectul peretelui.

înapoi la începutul paginii