Acces la:

Conținut principal:

Noise Breaker

Noise Breaker

Perete de protecţie împotriva zgomotului în apropierea căii ferate

Sistemul inovator de pereţi de înălţime joasă pentru protecţia împotriva zgomotului Noise Breaker este compus din elemente de aluminiu foarte absorbante și un soclu din beton. Prin modul de construcţie jos și economic ca spaţiu, peretele de protecţie împotriva zgomotului poate fi montat aproape de şină, absorbind astfel zgomotul direct la sursă. Sistemul are însă și alte avantaje: pasagerul din tren are o vedere liberă asupra peisajului și este asigurat un acces uşor pentru forțele de ajutorare și de salvare. Montarea peretelui cu înălţime mică, de protecţie împotriva zgomotului, este flexibilă și întreținerea este ușor de executat.

Legătură la videoclipul de pe YouTube:
Săriți peste videoclipul inclus

pentru o experiență online fără întreruperi a conținutului nostru multimedia, cum ar fi YouTube, vă rugăm să acceptați cookieurile necesare („Medii externe”). Puteți găsi informații detaliate despre aceste cookieuri în Politica de protecție a datelor cu caracter personal.

Salt înainte de videoclipul inclus
Perete de protecţie împotriva zgomotului în apropierea căii ferate

Perete de protecţie împotriva zgomotului Noise Breaker a fost studiat şi verificat, atât luând în considerare sarcinile statice și dinamice cât şi analitic și empiric.

Caracteristici:

  • zgomotul este absorbit pe cât posibil direct la sursa
  • eficiență ridicată
  • vedere liberă pentru pasager
  • necesar de spaţiu mic
  • logistică simplă pentru post-echipare
  • există soluție pentru utilizare între şine
  • acces ușor pentru forțele de ajutorare și de salvare

Construcţia tehnică

Noise Breaker, un perete de protecţie împotriva zgomotului apropiat de calea ferată, este compus dintr-un bloc din beton autoportant cu canal de cablu integrat și elementele de protecție împotriva zgomotului foarte absorbante din aluminiu, care sunt inserate în stâlpi din oțel dimensionaţi corespunzător.

Sistemul nu afectează nici zonele de securitate şi nici drenajul căi ferate Îmbinările articulate şi cu blocare permit montajul atât la căile ferate drepte cât şi în zona curbelor căii ferate.

Construcţia tehnică
Randament

Randament

Prin construirea în apropierea căii ferate, zgomotul este redus direct la sursă - la contactul roată-șină.  Au fost efectuate teste pe teren referitoare la cercetările tehnice asupra zgomotului şi au fost înregistrate prin măsurători tehnice sarcinile dinamice în timpul trecerii trenului.

Montaj

Noise Breaker convinge prin flexibilitate la montaj ca urmare a necesarului redus de spaţiu şi printr-o logistică simplă. La montarea peretelui de înălţime redusă pentru protecţia împotriva zgomotului nu este necesară o fundaţie suplimentară, sistemul este plasat direct pe suprafaţa plană.

A fost luată în considerare la proiectare o executare fără probleme a lucrărilor periodice de întreținere la căile ferate (de exemplu, curățarea pietrișului sau umplerea corpului căii ferate).

Etapele de montaj:

  • aşezarea elementelor soclului din beton
  • aşezarea stâlpilor
  • punere de balast BDS
Montaj Noise Breaker
înapoi la începutul paginii