Acces la:

Conținut principal:

Rafturi de bibliotecă, Weston Library

Bibliotecă

Biblioteca FOREG® - cunoştinţele sunt păstrate cu claritate.

Cunoștințele necesită ordine. Fie în zona cu acces liber din biblioteci, fie în arhive, fie în depozitele din biblioteci - biblioteca cu rafturi de la Forster garantează pentru cel mai înalt Know-how îmbinat cu cea mai modernă tehnică și înaltă creativitate. Flexibilitatea și rentabilitatea sunt fundația solidă pe care clientul se poate baza. 

Rafturi de bibliotecă Viena
Rafturi mobile

Rafturi de bibliotecă - funcționalitate în cea mai frumoasă formă.

Arta de a combina estetica și funcționalitatea este deosebit de interesantă la rafturile pentru biblioteci. Rafturile pentru biblioteci garantează nu numai o privire de ansamblu şi ordine, ci sunt şi o componentă esențială a amenajării interioare de ansamblu. Realizarea unei atmosfere armonioase este de aceea baza de plecare pentru planificarea noastră. Diferite căptuşeli pentru părţile frontale și cadrele ca elemente de design sunt o caracteristică pentru bibliotecile cu rafturi FOREG®, care pune de acord multe posibilităţi individuale de exprimare.

Rafturi mobile - spațiu prin mișcare.

O ofertă vastă de carte are nevoie de mult spațiu pentru a fi desfăşurată. Rafturile noastre mobile pentru biblioteci sunt cea mai bună soluție pentru a folosi optimal spațiul. Spre deosebire de sistemele staționare, sisteme mobile furnizează de două ori mai mult spațiu de depozitare. Aceste soluții pentru rafturi care economisesc spațiu sunt investiții în viitor, deoarece spațiul va fi din ce în ce mai prețios și trebuie să fie utilizat cât mai bine.

Rafturi mobile
FOREG accesorii

Accesorii - cunoștințe ușor de găsit.

Într-o amenajare cu rafturi bine sortată, nu au voie evident să lipsească accesoriile potrivite. De aceea, la sistemele de rafturi de la FOREG® există întotdeauna o soluție adecvată pentru cerinţele dumneavoastră.

  • Suporturi pentru cărţi
  • Etichete pentru rafturi
  • Iluminat
  • Uși
  • Sertare & elemente extensibile

Rafturi pentru reviste - cu cea mai bună vizibilitate şi care nu trec neobservate.

Totul cât mai bine la vedere - aşa sună deviza aici. Dispunerea fundului rafturilor pentru reviste la diferite unghiuri garantează un câmp optim de vedere și orientează astfel paginile întotdeauna spre cea mai bună lumină. Poliţele de la bază sunt utilizabile pentru toate înălțimile de rafturi ale rafturilor pentru biblioteci şi reflecta individualitatea și profesionalismul pentru toate domeniile.

Rafturi pentru reviste

Referenzen Forster-Gruppe

Referințe

Salt la finalul desfășurătorului de referințe
Salt la începutul desfășurătorului de referințe

Detalii tehnice

Asigurarea calităţii:

  • Producţie conform indicelui RAL (RAL-RG614/1, RAL-RG614/4)
  • Indice GS (Siguranţă certificată)
  • ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ONR 192500
  • SR EN 1090-1: 2012 - Execuţia structurilor de oţel şi structurilor de aluminiu

Contact

înapoi la începutul paginii