Acces la:

Conținut principal:

Termeni si conditii

 1. Ofertele transmise de noi sunt fara angajament, nu obliga in nici un fel societatea noastra decat daca acest lucru este specificat in scris. Comenzile pot fi considerate ca fiind “comenzi ferme”, doar dupa transmiterea de catre FORSTER RO a unei confirmari de comanda ferma, semnata de catre persoane autorizate. Ne rezervam dreptul ca, pana la data livrarii, sa putem ajusta  preturile, in cazul in care materialele si /sau costurile salariale s-au modificat considerabil de la data acceptarii comenzii pana la data livrarii (daca nu a fost altfel stabilit).
   
 2. Termenul de livrare se calculeaza doar dupa stabilirea detaliilor necesare pentru realizarea comenzii si este intotdeauna aproximativ, daca nu este altfel specificat. Clientul nu are dreptul de a retrage o comanda dinmotivand depasirea termenului de livrare (decat daca acest lucru a fost stabilit de comun acord).
   
 3. Intreruperi de productie de orice tip, forta majora la producator sau la fabrici ale furnizorilor nostri, precum si alte cauze, care impiedica livrarea catre si de la fabrica, ne absolva de obligatiile noastre si de raspunderea pentru viitoare daune si nu dau clientului dreptul de a-si retrage comanda.
   
 4. Reclamatiile vor fi facute, in scris, in termen de 8 zile de la receptia marfii si vor ajunge la noi in termen de 14 zile de la receptia marfii. Cumparatorul va justifica cu dovezi reclamatia.
   
 5. In cazul unor reclamatii intemeiate, facute la timp, FORSTER beneficiaza de dreptul, fie de a retrage reperele neconforme, la valoarea facturata, fie de a le inlocui cu unele corespunzatoare.
   
 6. Reperele, care au fost deja utilizate de catre client sau care au fost prelucrate nu vor fi retrase sau inlocuite.
   
 7. Reclamatiile care depasesc limitele stipulate la paragraful 5, nu vor fi acceptate. Costurile rezultate din acceptarea sau utilizarea de bunuri neconforme de catre client, nu vor fi compensate.
   
 8. Conditiile de plata sunt cele mentionate pe factura. Bunurile livrate raman proprietatea noastra, pana vor fi achitate integral. In cazul in care bunurile sunt vandute catre terti, sumele datorate de catre acestia ne vor fi transferate automat fara o intelegere separata.
   
 9. In cazul de intarzieri la plata, suntem indreptatiti sa percepem penalitati de intarziere de la data scadentei, prin aplicarea unui procent de 1% pentru fiecare zi de intarziere la plata, pana la plata efectiva si completa. Bunurile raman in proprietatea noastra pana la achitarea integrala. In cazul revanzarii, pretul de vanzare ne va fi transferat fara o alta intelegere.
   
 10. In cazul deprecierii situatiei financiare a cumparatorului sau cand conditiile de bonitate nu mai sunt indeplinite, suntem indreptatiti sa solicitam imediat plata tuturor sumelor facturate, chiar daca nu sunt scadente sau daca au fost amanate de comun accord, precum si sa ne retragem partial sau total de la indeplinirea obligatiilor contractuale. Instrumentele financiare sunt valabile dupa scontarea lor. Comisioanele bancare si alte taxe cad in sarcina cumparatorului.
   
 11. Conditiile generale prezentate mai sus stau la baza tuturor comenzilor chiar daca nu sunt mentionate pentru fiecare comanda viitoare. Termenii si conditiile de achizitie ale cumparatorului vor fi acceptate de noi doar in masura in care acestea servesc scopurilor organizatiei noastre. Acestea nu sunt valabile din punct de vedere legal, daca sunt diferite fata de termenele si conditiile noastre contractuale.
înapoi la începutul paginii