Acces la:

Conținut principal:

Rafturi pentru arhive

Arhivă

FOREG® Archiv – materialele de arhivat sunt stocate în siguranță.

Materialele din arhivă trebuie să fie găsite rapid și sigur. Aici, claritatea și structurarea clară nu sunt numai necesare, ci şi o necesitate de zi cu zi. Pe cât de diferite sunt mărfurile depozitate, tot aşa de diferite trebuie să fie proiectate variantele de execuţie ale rafturilor pentru arhive .

FOREG Sisteme de rafturi
FOREG TwinSpace

Rafturi pentru arhive - mult spaţiu într-un loc mic.

Atunci când se planifică sisteme de depozitare și arhivare, dorința de economisire a spațiului și de rentabilitate este de obicei pe primul loc. Este bine de știut, că sisteme de rafturi FOREG sunt de fapt mici minuni în privinţa spațiului.®  În funcție de posibilităţile existente, cu ajutorul sistemelor de rafturi FOREG® se pot găsi soluţiioptime utilizări de zi cu zi - fie într-o mică registratură, într-un arhivă de birou mare fie în muzee și biblioteci. În cazul în care un raft este planificat ca raft mobil pentru arhive, atunci spațiul se poate utiliza încă și mai bine și se creează de două ori mai multă capacitate de depozitare. Acolo unde există suficient spaţiu în sus, se pot realiza desigur şi construcţii de rafturi cu mai multe nivele.

Rafturi mobile – mutarea de sarcini grele cu ușurință.

Cu cât sunt mai grele bunurile de arhivat care trebuie să fie mutate, cu atât mai ridicate sunt cerințele pentru confortul de deservire. Datorită unui sistem cu şine perfect adaptat cu sistemul de antrenare, cu ajutorul sistemelor de rafturi FOREG®pot fi împinse cu efort redus chiar şi sarcini grele. Prin împingere cu mâna, folosind turnichet sau cu acționare electrică. Siguranță și confort, operare ușoară, comportament optim la deplasare sunt garantate în orice caz de rafturile pentru arhivă de la Forster.

Rafturi mobile
Rafturi pentru arhive

Arhivare sistematică.

Sistemele de rafturi FOREG®  se adaptează perfect la condițiile individuale. Diverse dimensiuni, cadre pentru rafturi și pereţi de protecţie precum şi dotări numeroase pentru interioare (accesorii) permit o planificare individualizată a fiecărui raft pentru arhivă. Desigur, un rol important are aici materialul care va fi arhivat. Adaptat la cerinţele sale specifice și la condițiile locale, noi dezvoltăm soluții pentru orice necesitate de depozitare. Datorită unui sistem modular, componentele pot fi oricând schimbate între ele, combinate și extinse aleator.

Referenzen Forster-Gruppe

Referințe

Salt la finalul desfășurătorului de referințe
Salt la începutul desfășurătorului de referințe

Detalii tehnice

Asigurarea calităţii:

  • Producţie conform indicelui RAL (RAL-RG614/1, RAL-RG614/4)
  • Indice GS (Siguranţă certificată)
  • ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ONR 192500
  • SR EN 1090-1: 2012 - Execuţia structurilor de oţel şi structurilor de aluminiu

Contact

înapoi la începutul paginii