Acces la:

Conținut principal:

Accesorii pentru protecţia împotriva zgomotului

Uși și porți

În zonele protejate împotriva zgomotului, uşile şi porţile asigură locuri de acces pentru posibilităţi de întreținere și de evacuare. Standardele prescriu numărul, mărimea și distanța unul față de celălalt. Marcajele colorate măresc suplimentar posibilitatea de identificare.

Ce tip de uși sau de porți se utilizează, impune situația respectivă:

  • Ușile de evacuare și de serviciu
    ca accesuri pentru întreținere sau ca posibilităţi de evacuare
  • Uși de serviciu în două canate/porți de salvare
    o foaie de uşă suplimentară care se poate fixa deschide posibilităţi de acces mai mari
  • Porți rotative de protecţie împotriva zgomotului
    pentru zonele în care accesul trebuie să fie posibil, de exemplu, pentru vehiculele de salvare

Spaliere

Spalierele sunt versiunea „verde“ pentru varietate optică la pereţii de protecţie împotriva zgomotului - în special în zonă cu clădiri, unde pereţii de protecţie împotriva zgomotului sunt adesea folosiţi ca protecție pentru zone private sau spații verzi. 

Prin plantarea de plante agăţătoare vine natura pe pereți. Diferite tipuri de spaliere funcţionează aici ca structură de sprijin, unde sunt posibile plantații verzi simple chiar fără spaliere.

Capace de acoperire

Ca parte terminală pentru stâlpii de oțel se utilizează capace de acoperire. Prin design coloristic divers, ele pot suplimentar să fie făcute cu forme discrete sau pot fi puse în evidență în mod conştient. În plus, acestea sunt robuste și pot rezista chiar la sarcini extreme.

Semne pentru căi de evacuare

Un bun sistem de orientare deosebit de important după accidente, atunci când oamenii, în anumite situaţii, sunt în panică sau în stare de șoc. Noile semne unghiulare şi tip steag ajută aici pentru siguranță. 

Semnele unghiulare de-a lungul pereţilor de protecţie împotriva zgomotului, prin forma lor deosebită, sunt perfect lizibile. Semnele tip steag care marchează ușile de evacuare sunt executate astfel încât să se rotească și la solicitări se rotesc, ca de exemplu, la curăţarea zăpezii și apoi basculează înapoi în poziția iniţială.

Asigurare cu cabluri

Asigurările cu cabluri se folosesc în zonele podurilor peste căile de circulaţie. Forster dispune de accesoriile necesare.

Strat anti-graffiti

Elementele Forster de protecție împotriva zgomotului sunt executate la cerere cu un strat special anti-graffiti. Astfel, vopsele pulverizate și inscripţionările pot fi îndepărtate fără urme de mai multe ori, utilizând agenții de curățare obişnuiţi din comerţ.

Contact

Alexandru Constantin

Alexandru Constantin

Bariere acustice

+40 269 448348

+40 749 148396 

a.constantin@forster.ro

înapoi la începutul paginii